HUOM! Tilaustöissä on jonoa, tällä hetkellä otan ennakkovarauksia kesällä 2020 toteutettaville maalauksille.

Haluaisitko ihanan muiston lapsesta lemmikkinsä kanssa? Pienokaisestasi karhun kainalossa? Teistä kahdesta tanssahtelemassa vanamoiden keskellä?

Teen tilauksesta maalauksia eläimistä ja ihmisistä, realistisia, mielikuvituksellisia, sadunomaisia, mitä vain, mutta kaikkein mieluiten kuvia, joissa tunne on vahva ja tunnelma kaunis.

Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä maalaus, joka koskettaa ja ilahduttaa juuri sinua!

Työskentelen valokuvien pohjalta, mutta kuvien ei tarvitse olla täydellisiä, riittää kun saan kiinni siitä, miltä kohteet näyttävät ja poimin tarvittavat elementit luomaani kuvaan.

Ideoittemme ja valokuvien pohjalta teen taulusta luonnoksen. Kun se on hyväksytty valitsemme tauluun harmonisen värimaailman, joka tuo parhaiten esiin kuvan tunnelman, miellyttää tilaajaa ja sopii myös ympäristöön, johon taulu on tulossa.

Jokaiselle tilaustyölle lasken hinnan, joka perustuu kokoon, arviooni materiaalikustannuksista ja työn haastavuudesta/siihen kuluvasta ajasta. Esimerkiksi yllä oleva kuva pojasta ja koirasta, jossa on kaksi kohdetta ja esittävä tausta, öljyvärityö 70x50cm, maksaisi tilaustyönä 1800€. Pienempi muotokuva, jossa yksi eläin/ihminen n.850€. Piirrokset (lyijykynä/värikynät/hiili) alk. A4 180€, A3 250€. Maksutapa on sovittavissa, osamaksu on myös mahdollinen.

Haluan tilaajan olevan tauluunsa 100% tyytyväinen, öljyvärimaalauksista perin 150€ ennakkomaksun, jota ei palauteta, mutta muuten ostopakkoa ei ole, jos lopullinen teos ei miellytä.